Hotel Marmari Palace, KosMarmari Palas hotel je nov kompleks sa pet zvezdica, smešten u oblasti Mastichari na plaži. Elegantan dizajn i jedinstvena arhitektura kompleksu daju izgled grada. Kompleks je sagradjen 2004. godine u zadivljujućem egejskom stilu, obuhvata 50.000 m² i okrenut je ka moru.

Sobe: hotel ima deluxe sobe, apartmane i junior apartmane, koji su smešteni između ljupko uredjenih bašta, sa fascinantnim bazenima na površini od 5000 m². Ukupno, hotel nudi 232 predivnih i prostranih deluxe soba. Sve one su moderno opremljene za ekskluzivan boravak. Sobe u glavnoj zgradi imaju balkon, kupatilo sa kadom, fen, bade mantil, klimu, mini-bar, telefonsku liniju, SATV, sef i internet konekciju. U bungalovima, sobe imaju predivan pogled na more [delimičan pogled na bazen ili baštu]. junior apartmani imaju dodatnu, dnevnu sobu, kao i CD/DVD player, dok su apartmani smešteni direktno na plaži [isto su opremljeni kao i junior apartmani] i imaju hidro masažu i poseban bazen.

Hotelski sadržaj: U glavnom restoranu ishrana je izložena i poslužuje se na bazi švedskog stola [otvoreni bife]. U hotelu se nalazi piano bar, bar na plaži, koji je uveče Gourment restoran i a la carte restoran tokom dana. Gosti se mogu opustiti u sauni, jakuziju, turskom kupatilu [hammam], fitnes centru ili na masaži. U sklopu hotela su mini market, prodavnica suvenira i internet corner.

Sport i zabava: U predivnoj bašti hotela naići ćete na ogromnu površinu pod bazenima [5.000 m², 9 bazena] sa odvojenim bazenima za decu [3 bazena] i Jacuzzi. Brižljivo negovani travnjaci savršeno se uklapaju u ambijent bogatstva i luksuza kojim odiše ovaj hotel. Ležaljke i suncobrani se na bazenu ne naplaćuju, a peškiri se mogu dobiti na recepciji. Od sportova tu su košarka, odbojka i tenis [4 teniska terena], zatim pikado, a od sportova na plaži: odbojka i mali fudbal. U toku dana animatori spremaju različite programe za decu i odrasle.

REZERVACIJA SMESTAJA
+38164 5558581
+38161 6154768

No comments:

 
CONTACT FORM | RESERVATION
Please fill contact form in details:
Name and surname:  *
E-mail:  *
Telephone:  *
Arrival:  *
Check out:  *
Number of Persons:  *
Accommodation Type:
Price:
Destination:  *
Business Sector:
Subject:  *
Wishes and comments:
 
 
 *Must be filled with fields.  
 


Marketing Centar Srbija

Promotivna akcija kako dobiti besplatni website turistickog objekta traje do kraja godine i ukljucuje oglasavanje u dva CRS-a (www.booking-hotels.biz i www.telenetholidays.com), sa besplatnim koriscenjem usluga oglasavanja i neogranicenim brojem vesti preko facebook naloga ... saznaj vise

E-kurs

 

Copyright Info Telenet Group - Srbija Zabranjeno kopiranje sadrzaja sajta u celosti ili delovima || Telenet Marketing Call Centar || +381.64.555.8581; +381.61.615.4768; || visit_greece@booking-hotels.biz