Hotel Alexandra City, Kos


Hotel je smešten u samom centru grada Kosa, na 500m od plaže. Ovo je najviša zgrada u gradu i pruža najlepši pogled na luku, koja je udaljena 300m od hotela. Od aerodroma je udaljen 15km.

Sobe: hotel ima 5 spratova, 3 lifta, 32 sobe od kojih su 16 studia i 10 apartmana. Sve sobe imaju balkon, kupatilo sa tušem/WC, fen, klimu, mini-bar, SATV, sef, radio, telefonsku liniju i priključak za internet. Studia imaju potpuno opremljenu kuhinju za pripremanje hrane. Apartmani su prostraniji i mogu primiti do 5 osoba. Delux apartmani se nalaze na 5 spratu i imaju predivan pogled sa terase.

Hotelski sadržaj: U glavnom restoranu hotela, ishrana je na bazi švedskog stola. Pored restorana, gosti se mogu osvežiti u baru u lobiju. Hotel ima moderno opremljenu salu sa sastanke, koja mož primiti 150 osoba kao i moderno opremljenu teretanu.

Sport i zabava: Pored bazena, gosti hotela mogu koristiti i saunu ili uživati u spa centru. U neposrdenoj blizini hotela je shoping centar i veliki broj taverni i barova gde se mogu provesti prijatne večeri. Na samo 1 kilometar od hotela nalazi jedna od najvećih atrakcija grada Kosa, staro drvo za koje kažu da ga je zasadio sam Hipokrat.

REZERVACIJA SMESTAJA
+38164 5558581
+38161 6154768

No comments:

 
CONTACT FORM | RESERVATION
Please fill contact form in details:
Name and surname:  *
E-mail:  *
Telephone:  *
Arrival:  *
Check out:  *
Number of Persons:  *
Accommodation Type:
Price:
Destination:  *
Business Sector:
Subject:  *
Wishes and comments:
 
 
 *Must be filled with fields.  
 


Marketing Centar Srbija

Promotivna akcija kako dobiti besplatni website turistickog objekta traje do kraja godine i ukljucuje oglasavanje u dva CRS-a (www.booking-hotels.biz i www.telenetholidays.com), sa besplatnim koriscenjem usluga oglasavanja i neogranicenim brojem vesti preko facebook naloga ... saznaj vise

E-kurs

 

Copyright Info Telenet Group - Srbija Zabranjeno kopiranje sadrzaja sajta u celosti ili delovima || Telenet Marketing Call Centar || +381.64.555.8581; +381.61.615.4768; || visit_greece@booking-hotels.biz