Hotel Iberostar Kiprotis Maris, KosIberostar Kipriotis Maris je hotel najviše klase, smešten u mestu Psalida na samoj plaži. Od istorijskog grada Kosa hotel je udaljen 5 kilometara. U blizini se nalaze važni spomenici antičke egejske civilizacije. Udaljenost od aerodroma je 25km. Ispred hotela se nalazi autobuska stanica odakle autobus vozi na svakih 20 minuta do grada Kosa i nazad.

Sobe: hotel nudi luksuzne sobe opremljene za maksimalan komfor svojih gostiju. Sve sobe imaju balkon ili terasu sa potpunim ili delimičnim pogledom na bazen, a neke sobe imaju pogled na baštu. Sobe imaju velika kupatila sa fenom i bade mantilima, klimu, direktnu telefonsku liniju, SATV, sef i mini-bar.

Hotelski sadržaj: U glavnom restoranu ishrana je na bazi švedskog stola. Za večeru u glavnom restoranu je obavezan dress code. Gosti mogu probati i specijalitete španske kuhinje u a la carte restoranu, kao i osvežavajuća pića u baru na bazenu ili na plaži. Pored recepcije prateći sadrzaj hotela su: TV sala, internet cafe, elektronske igrice. Gostima je na raspolaganju i mini market, prodavnica suvenira kao i zlatara.

Sport i zabava: hotel ima bazen za odrasle i za decu. Postoje dnevni programi koji uključuju zabavne igre u bazenu. Gosti hotela mogu koristiti saunu i jakuzi kao i fitness centar. Najmlađi posetioci se mogu igrati u mini klubu ili igralištu. Ljubitelji sporta mogu igrati tenis, skvoš, odbojku na plaži kao i stoni tenis ili pikado. U večernjim časovima je organizovan zabavni program u Amfiteatru i diskoteci unutar Iberostar kompleksa.

REZERVACIJA SMESTAJA
+38164 5558581
+38161 6154768

No comments:

 
CONTACT FORM | RESERVATION
Please fill contact form in details:
Name and surname:  *
E-mail:  *
Telephone:  *
Arrival:  *
Check out:  *
Number of Persons:  *
Accommodation Type:
Price:
Destination:  *
Business Sector:
Subject:  *
Wishes and comments:
 
 
 *Must be filled with fields.  
 


Marketing Centar Srbija

Promotivna akcija kako dobiti besplatni website turistickog objekta traje do kraja godine i ukljucuje oglasavanje u dva CRS-a (www.booking-hotels.biz i www.telenetholidays.com), sa besplatnim koriscenjem usluga oglasavanja i neogranicenim brojem vesti preko facebook naloga ... saznaj vise

E-kurs

 

Copyright Info Telenet Group - Srbija Zabranjeno kopiranje sadrzaja sajta u celosti ili delovima || Telenet Marketing Call Centar || +381.64.555.8581; +381.61.615.4768; || visit_greece@booking-hotels.biz