Rena Studio`s, KosStudia se nalaze u mestu Lambi, 250m. od peščane plaže, na samo 3km od grada Kosa. Na 200m od apartmana nalazi se autobuska stanica odakle se vrlo brzo stiže do grada Kosa. Na samo nekoliko minuta lagane šetnje nalaze se mnogobrojni barovi, restorani i prodavnice.

Smeštaj: Kompleks se sastoji od tri manje zgrade gde su sve sobe opremljene kupatilom sa tušem, kuhinjskom nišom sa frižiderom, rešoom sa dve grejne ploče, priborom za spremanje hrane, kuvanje i jelo stolom i stolicama. Mogu da prime do 3 osobe. Sobe se čiste 5 puta nedeljno, dok se posteljina i peškiri menjaju 3 puta u toku nedelje.

Sadržaj: U okviru ovog kompleksa studia nalazi se bazen sa dečijim delom, zatim snack bar pored bazena i TV sala. U večernjim časovima zabavu možete potražiti u obližnjim barovima ili u centru grada Kosa gde zabava traje do ranih jutarnjih sati.

REZERVACIJA SMESTAJA
+38164 5558581
+38161 6154768

No comments:

 
CONTACT FORM | RESERVATION
Please fill contact form in details:
Name and surname:  *
E-mail:  *
Telephone:  *
Arrival:  *
Check out:  *
Number of Persons:  *
Accommodation Type:
Price:
Destination:  *
Business Sector:
Subject:  *
Wishes and comments:
 
 
 *Must be filled with fields.  
 


Marketing Centar Srbija

Promotivna akcija kako dobiti besplatni website turistickog objekta traje do kraja godine i ukljucuje oglasavanje u dva CRS-a (www.booking-hotels.biz i www.telenetholidays.com), sa besplatnim koriscenjem usluga oglasavanja i neogranicenim brojem vesti preko facebook naloga ... saznaj vise

E-kurs

 

Copyright Info Telenet Group - Srbija Zabranjeno kopiranje sadrzaja sajta u celosti ili delovima || Telenet Marketing Call Centar || +381.64.555.8581; +381.61.615.4768; || visit_greece@booking-hotels.biz