Gaia Village, KosLokacija: Ovaj moderno opremljen hotel nalazi se u turističkom mestu Tigaki, na 200 mod plaže i 150m od centra grada gde se nalaze prodavnice, barovi i restorani. Od grada Kosa udaljen 15km. Idealno mesto za porodice sa malom decom.

Sobe: Pored standardnih soba u okviru hotela se nalaze studia, apartmani, spojene i porodične sobe. Sve sobe su veoma konforne i lepo uređene. Svaka ima klimu, satelitsku TV, radio, telefon, kupatilo sa tušem/WC, fen za kosu i balkon.

Hotelski sadržaj: Pored velikog restorana koji ima predivnu terasu, gosti se mogu osvežiti i u 2 bara, od kojih je jedan smešten u prelepoj bašti, ili opustiti u večernjim časovima uz televizijski program u TV sali u lobiju.

Sport i zabava: Gosti se mogu zabaviti pored dva bazena gde su ležaljke i suncobrani besplatni. Za najmlađe goste u ponudi su dva bazena. U toku dana organizuju se razni programi koji uključuju igre u bazenu, vežbe i takmičenja. U večernjim časovima tu su muzički programi i predstave. U samom hotelu nalaze se stolovi za stoni tenis i biljar. Sportovi na vodi na obliznjoj plaži su na raspolaganju gostima u toku celog dana.

REZERVACIJA SMESTAJA
+38164 5558581
+38161 6154768

No comments:

 
CONTACT FORM | RESERVATION
Please fill contact form in details:
Name and surname:  *
E-mail:  *
Telephone:  *
Arrival:  *
Check out:  *
Number of Persons:  *
Accommodation Type:
Price:
Destination:  *
Business Sector:
Subject:  *
Wishes and comments:
 
 
 *Must be filled with fields.  
 


Marketing Centar Srbija

Promotivna akcija kako dobiti besplatni website turistickog objekta traje do kraja godine i ukljucuje oglasavanje u dva CRS-a (www.booking-hotels.biz i www.telenetholidays.com), sa besplatnim koriscenjem usluga oglasavanja i neogranicenim brojem vesti preko facebook naloga ... saznaj vise

E-kurs

 

Copyright Info Telenet Group - Srbija Zabranjeno kopiranje sadrzaja sajta u celosti ili delovima || Telenet Marketing Call Centar || +381.64.555.8581; +381.61.615.4768; || visit_greece@booking-hotels.biz