Loading...

Primasol Archipelago, KosHotel se nalazi u mestu Psalidi, na 150m od plaže i 6km od grada Kosa. Od aerodroma je udaljen 27km. Sobe: hotel raspolaže sa 112 soba od kojih 27 imaju prelep pogled na Egejsko more i azijsku obalu. Sve sobe su sa balkonom ili terasom, mini-barom, telefonom i SATV-om, klima uredjajem, kupatilom sa tušem ili kadom i fenom.

Hotelski sadržaj: U glavnom restoranu Thalassa, ishrana je na bazi švedskog stola. hotelska recepcija sa prostranim holom i hotelskim barovima, odiše stilom mirne i diskretne elegancije, u kojima se gosti mogu osvežiti u toku dana. Sadržaj dopunjuju TV sala, internet kafe, mini market i bilijar. Snack bar ili bar pored bazena služe pića, slatkiše i snekove tokom čitavog dana. Glavni bar Medussa nudi veliki izbor pića u kojima možete uživati uz dobru muziku.

Sport i zabava: U lepo uređenoj i negovanoj bašti nalaze se bazeni za decu i odrasle. Gostima je na raspolaganju teniski teren i mini golf a najmlađi se mogu zabaviti na dečijem igralištu i u mnogobrojnim programima koji se organizuju u toku dana.

REZERVACIJA SMESTAJA
+38164 9874264
+38164 9874232

No comments:

Kontakt rezervacija

Molimo vas popunite sva polja:
Ime i prezime : *
E-mail: *
Telefon: *
Dolazak: *
Odlazak: *
Broj osoba : *
Vrsta smestaja :
Cena:
Destinacija: *
Poslovni sektor:
Svrha slanja : *
Zelje i komentar:

* Moraju biti popunjena polja.


Marketing Centar Srbija

Promotivna akcija kako dobiti besplatni website turistickog objekta traje do kraja godine i ukljucuje oglasavanje u dva CRS-a (www.booking-hotels.biz i www.telenetholidays.com), sa besplatnim koriscenjem usluga oglasavanja i neogranicenim brojem vesti preko facebook naloga ... saznaj vise

E-kurs

 

Copyright Info Telenet Group - Srbija Zabranjeno kopiranje sadrzaja sajta u celosti ili delovima || Telenet Marketing Call Centar || +381.64.987.4264; +381.64.9874232; || visit_greece@booking-hotels.biz