Loading...

Hotel Olimpia, KosOvaj mali hotel, nalazi se u mirnom delu grada Kosa, u neposrednoj blizini centra grada i luke. Hotel je od plaže udaljen 600 m, a od aerodroma 25km. Sobe: Sastoji od 22 prostrane sobe. Svaka je opremljena kupatilom sa tušem, TV, klimom i balkonom.

Hotelski sadržaj: U restoranu hotela, ishrana je na bazi švedskog stola. Hotel ima recepciju sa barom i delom za odmor. U topla letnja jutra vlasnici doručak služe na terasi ispod limunovog drveća.

Sport i zabava: Na glavnoj gradskoj plaži zastupljeni su sportovi na vodi. U večernjim časovima zabavu možete potražiti u obližnjim retoranima i barovima kojih u ovom gradu ima u izobilju.

REZERVACIJA SMESTAJA

+38164 9874264
+38164 9874232

No comments:

Kontakt rezervacija

Molimo vas popunite sva polja:
Ime i prezime : *
E-mail: *
Telefon: *
Dolazak: *
Odlazak: *
Broj osoba : *
Vrsta smestaja :
Cena:
Destinacija: *
Poslovni sektor:
Svrha slanja : *
Zelje i komentar:

* Moraju biti popunjena polja.


Marketing Centar Srbija

Promotivna akcija kako dobiti besplatni website turistickog objekta traje do kraja godine i ukljucuje oglasavanje u dva CRS-a (www.booking-hotels.biz i www.telenetholidays.com), sa besplatnim koriscenjem usluga oglasavanja i neogranicenim brojem vesti preko facebook naloga ... saznaj vise

E-kurs

 

Copyright Info Telenet Group - Srbija Zabranjeno kopiranje sadrzaja sajta u celosti ili delovima || Telenet Marketing Call Centar || +381.64.987.4264; +381.64.9874232; || visit_greece@booking-hotels.biz